Een gedecentraliseerd platform om Ecommerce-websites te bouwen op de blockchain
Veilige gegevensopslag en ongekende gebruikerservaring om vertrouwen tussen bedrijven en consumenten te creëren.

Dit innovatieve platform zal het standaard bedrijfsmodel voor e-commerce drastisch veranderen.
Meerdere verbeteringen in efficiëntie en beveiliging zullen duidelijk zijn voor investeerders en consumenten, zoals snellere levering, veilige opslag van klantgegevens en bescherming tegen identiteitsdiefstal.

De implementatie van deze aspecten door het gebruik van blockchain-technologie biedt een onmetelijk niveau van vertrouwen dat essentieel is voor de voortgang van e-commerce.

Gedecentraliseerde technologieën bieden tal van waardeproposities voor online verkopers. De belangrijkste hiervan is de integriteit van de supply chain – iets waar de meeste conventionele oplossingen in falen.

Transparantie heeft puur financiële en ethische voordelen voor supply chain management.
Een meerjarig probleem is het zogenaamde bullwhip-effect.
Dit is het moment waarop een kleine verandering in de consumentenvraag een steeds grotere impact heeft naarmate de toeleveringsketen verder evolueert, van detailhandelaar tot groothandelaar, distributeur, fabrikant en leverancier van grondstoffen.
Als een groothandel bijvoorbeeld de toegenomen vraag van een winkelier ziet, zullen ze extra eenheden bestellen om ervoor te zorgen dat ze onverwijld aan de toekomstige vraag kunnen voldoen.
De distributeur ziet de toename van bestellingen en doet hetzelfde, met het effect van samenstellen als het langs de ketting beweegt.

Als de toegenomen retail-vraag tijdelijk of eenmalig is, zal het resultaat over voorraad van de voorraad zijn.

Het is vergelijkbaar, maar met deze speciale software hebben de gebruikers de volledige controle.
Dit betekent een grote vrijheid voor kopers en verkopers, aangezien ze transacties kunnen uitvoeren afgezien van gecentraliseerde instanties zoals Ebay of Amazon, maar ook een grote verantwoordelijkheid voor al hun eigen bestanden, gegevens en transacties.

Lees meer over wat dit hele nieuwe landschap van bevrijde e-commerce betekent en hoe dit platform voor u kan werken op onze blog pagina.