Blockchain for Banking Applications
Financieel ontwikkelingsplatform voor het ontwikkelen en verhandelen van aangepaste blockchain tokens en cryptovaluta. Iedereen kan gemakkelijk met behulp van eigen tokens in omloop brengen en ook verhandelen op de decentrale beurs (DEX) die ze hebben ontwikkeld.

De brug tussen digitaal geld en reguliere financiële instellingen.

Een van de speerpunten van de blokketen is dat je waarde kunt uitwisselen met behulp van een netwerk token. Er is veel meer mogelijk met een op een blokketen gebaseerde netwerk token dan de ontwikkeling van een cryptovaluta. In beginsel is een blokketen een gedistribueerde database, deze kun je in feite invullen met meer dan alleen maar geldeenheden.

De ‘blockchain entries’ kunnen worden geprogrammeerd naar de specifieke en gewenste eisen van de netwerk gebruikers. Het moge duidelijk zijn dat Bitcoin op dit moment de beste vorm van cryptogeld is, maar er zijn andere manieren waarop je de blockchain kunt gebruiken voor het programeren van andere tokens vooral op de manier waarop Colored Coins dit doet.

Slimme contracten zijn een natuurlijk ontwikkeling van Bitcoin scripting en zal verder uitgroeien tot de hoeksteen van de blokketen technologie.

Decentrale token creatie en handel!

Een gedecentraliseerde token of digitale asset beurs ondersteunen voor het vergemakkelijken van crowdfunding, uitwisseling en handel op de blockchain.

Gebruikmaken van betalingspoorten, de payment gateways.
Overboekingen naar nationale valuta’s kan worden verwezenlijkt door gebruik te maken van goedgekeurde gateways.

Waardoor het makkelijker wordt om een brug te slaan tussen blokketen applicaties, token en het bankwezen van fiat valuta’s. Het zal ook makkelijker worden om te kunnen handelen.