Resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
Ook de extensies van tweede rang zoals bizz, net, org en co beginnen uitverkocht te geraken, al komen er soms nog van dat soort toch wel gegeerde extensies bij zoals nu recent met io is gebeurd. Domeinnamen moeten kort zijn om te verkopen. Ja, het klopt dat er nog veel inventieve namen beschikbaar zijn in het com domein die bestaan uit schijnbaar interessante combinaties van keywords waarvan je zou verwachten dat ze goed moeten kunnen scoren in Google en dus verkoopbaar zouden kunnen zijn. Maar de realiteit is dat opkopers van domeinnamen daar niet in geïnteresseerd zijn. Bestaat je domeinnaam uit 1 of maximaal 2 keywords dan kan het nog maar een vierletterige com naam van eender welke 4 letters uit het alfabet verkoopt hoogstwaarschijnlijk voor meer, voor véél meer.
Wat is een transfer en een trade?
Wat is een transfer en een trade? Dit gaat over: Domeinnaam Trade Transfer Verhuis Verkopen. Het verschil is dat bij een transfer de domeineigenaar dezelfde blijft en bij een trade de domeineigenaar wijzigt. Wat is een transfer? Een domeinnaam is verbonden aan de domeinnaamhouder of licentiehouder, niet aan de agent die uw domeinnaam beheert. Dit betekent dat u op elk moment kunt beslissen uw domeinnaam onder te brengen bij een andere agent terwijl de domeineigenaar dezelfde blijft. Tijdens de transfer blijft de configuratie van uw domeinnaam o.a. voor website en e-mail ongewijzigd. Na de transfer kunt u inloggen op onze online controlepaneel MyCloud website om de configuratie te wijzigen bijvoorbeeld gebruik maken van Telenet nameservers. De meeste agenten zullen de records van hun nameservers verwijderen zodra ze de melding hebben ontvangen dat het domein niet langer in hun agentuur is ondergebracht.
hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies?
9 Lid sinds. Re: hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies? nu begrijp ik better. advertentie plaatsen hier is anders dan veiling. ik hoop dat ik een paar nieuwe ideeen kan voorstellen. ik heb een paar domeinnamen geregistreerd die het meest gewoon normaal potentieel hebben. maar 2 of 3 met echt groete potentieel. jullie zullen erover van mij horen. ik zal spodig mogelijk misschien volgende week een advertentie plaatsen. hoe kan ik een contractje voorbeeld vinden? ik kan een contract schrijven maar het is moeilijk voor me in nederlands taal. en hoe kan ik een bankgarantie voor domeinverkopen aanvragen? 28-03-2014, 1116: 9. Bekijk Forum Berichten. 584 Lid sinds. Re: hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies? Bankgarantie even aanvragen bij de bank. Let wel op dat hier kosten aan verbonden zitten! Google eens op verkoopcontract" oid of bezoek ictrecht.nl eens? Mag ik vragen om welke domeinen het gaat?
5 redenen waarom een eigen domeinnaam zo belangrijk is.
Waarde voor je klant. De domeinnaam is het eerste wat de klant ziet binnen de zoekresultaten of bij het intypen van de URL. Gebruikers hechten veel waarde aan een domeinnaam en brengen deze vaak in direct verband met de inhoud van de website of webwinkel. De URL speelt dus een belangrijke rol bij hun verwachting. Op www.schoenen.be verwacht iemand schoenen, en op www.vakantieveilingen.be kun je er vanuit gaan dat je kunt bieden op activiteiten. De domeinnaam van Retrofietser bevestigd wat zij verkopen: retro fietsen en alles wat daarbij komt kijken.
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel.
Hoe kun je een domeinnaam verkopen? DIK.NL.
Domeinnaam verkopen via Sedo. Sedo is de grootste en bekendse marktplaats voor domeinnamen ter wereld. Hier kun je op een veilige manier domeinnamen kopen en verkopen. Daarnaast biedt Sedo ook andere gerelateerde diensten aan, zoals waardebepaling domein, domeinbemiddeling en domeintransfer. Dat maakt Sedo tot de ideale totaaloplossing voor iedereen die een domeinnaam wil verkopen. Domeinnaam verkopen via Marktplaats of Sitedeals. Naast Sedo zijn er ook meer algemene online veilingsites waar je jouw domeinnaam aan kunt bieden. Bekende marktplaatsen in Nederland zijn Marktplaats en Sidedeals. Marktplaats is vrij algemeen, terwijl Sitedeals dé plek is waar webprofessionals elkaar ontmoeten. Domeinnaam verkopen via Catawiki. Catawiki is één van de grootste en bekendste veilingplatforms van Europa. Hier wordt een groot tal objecten geveild, waaronder ook domeinnamen. Het voordeel van een veiling is dat je mensen tegen elkaar kunt laten opbieden. De bieder met het hoogste bod krijgt vervolgens jouw domeinnaam. Waarom zou je een domeinnaam verkopen? Nieuwe websites groeien als paddenstoelen uit de grond. Hoe beter de domeinnaam is, hoe makkelijker de website wordt gevonden.
domeinnaam verkopen Commercie en marketing Higherlevel.
Omdat de domeinnaam je eigendom is, kun je deze op dit forum wel noemen en misschien weet je ook in welke branche het belanghebbende bedrijf zit, en aan de hand daarvan is te bepalen of het verstandig is de domeinnaam te houden en later te gebruiken of beter te verkopen.
Wat is de Waarde van een Domeinnaam? 5 Factoren 3 Tips.
Bedrijven A tot Z. Home / Blog / Wat is de Waarde van een Domeinnaam? 5 Factoren 3 Tips. Wat is de Waarde van een Domeinnaam? 5 Factoren 3 Tips. WebHosters 13 september 2018 Achtergrond. De waarde van een domeinnaam ligt tot nu toe altijd tussen de 0 en de 90 miljoen.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
1.2 Hoe kun je een domeinnaam overnemen? 1.3 Hoe zit het juridisch met een domeinnaam overnemen? 1.4 Wie is juridisch eigenaar van een domeinnaam? 1.5 Domeinnaam en merkenrecht. 1.5.1 Kan een domeinnaam een handelsnaam zijn? 1.5.2 Kan een domeinnaam inbreuk op merkenrecht maken? 1.5.3 Maakt een domeinnaam inbreuk op een handelsnaam? 1.6 Waar moet je op letten als je een domeinnaam wilt verkopen?
Domeinnaam verkopen Webwinkel Forum.
De beste man kwam namelijk met de volgende opmerking.: Volgens de europese wetgeving is het verboden om een domeinnaam te verkopen aan niet officiële prijzen max 40 euro. Alsook kan men dit domeinnaam transfereren gedwongen indien je kan aantonen dat je meer recht op dit domein hebt dan de tegenpartij bvb website / core business /.
Kopen / verkopen van domeinnamen! Is het winstgevend? Cloud Web Hosting.
Maar van wat ik heb gezien en gehoord, lijkt het een lucratieve onderneming te zijn. Natuurlijk is er meer aan de hand dan een domeinnaam kopen voor 599, per jaar en deze omdraaien en verkopen voor 4.000. Om een domeinnaam zelf gemaakt, verlopen of gekocht tegen te komen die tijd besteedt aan adverteren, verkeer sturen naar waar het geparkeerd staat, een makelaar vinden, de dingen doen die je moet doen om de waarde van de naam te verhogen, lijkt het een zeer tijdrovende onderneming.
Verkoop domeinnaam Versio.
Welke stappen dien ik te zetten wanneer ik een van mijn domeinnamen die via Versio zijn geregistreerd wil verkopen aan een belangstellende? Fabien Versio medewerker. Reactie geplaatst op: 25-02-2018 om 1713.: Hallo, u kunt de koper een klanten account laten maken bij ons en het domein dan overzetten middels een push verzoek in het klantenpaneel om het domein over te dragen: De koper kan de push dan aanvragen en u zal deze moeten goedkeuren via uw eigen klantenpaneel. Let op dat u dit enkel doet van zodra de verkoop volledig rond is. Vond u dit antwoord nuttig?

Contacteer ons