Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
De 12 of meer euro die een domeinnaam per jaar kost is niet de enige kost die er is. Wil je je domeinnaam verkopen dan moet je bijna verplicht naar een gespecialiseerde site en die verkopen die domeinnaam niet gratis voor jou.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
Domeinnaam te koop.
BYS fungeert als tussenpersoon zodat de koper in vertrouwen een domeinnaam kan kopen en de verkoper er zeker van is dat ze betaald zullen worden. De koper registreert zich op deze site. Daarna kan men een domeinnaam aankopen. De koper laat BYS weten welke services ze wel of niet wenst te behouden. De betaling gebeurt online via MOLLIE. Dit staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. De betaling gebeurt op een rekening van BYS. De transfer van het domein wordt opgestart. De overdracht van het domein. wordt bevestigd door de koper. BYS betaald de verkoper de overeengekomen. Min de commissie. Is er iets niet duidelijk? Heb je bijkomende vragen? Wil je een andere domeinn a am. Of heb je zelf een domeinnaam die je wenst te verkopen?
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Skip to content. Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem. Bij een koop of verkoop van een domeinnaam is de wederpartij vaak een onbekende.
Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen 24-03-17 finanzen.nl.
Vind ik leuk. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Dit zijn de mogelijkheden. Amsterdamse marktplaats voor domeinnamen wil Wallstreet.com voor 10 miljoen euro verkopen. Fotobron: Flickr, Terrapin Flyer. De domeinnaam Wallstreet.com gaat onder de hamer.
Domeinnaam veiling Catawiki. Slice.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling. Wil je bieden op steeds nieuwe kavels van verrassende domeinnamen of zelf verkopen? Bezoek dan de Catawiki Domeinnaam veiling. Inloggen Maak gratis een account aan. Elke week 50.000 unieke objecten, geselecteerd en geveild door 216 experts.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
De kaper op de cyberkust is een sluwe zakenman" die de domeinnaam wel aan u wil verkopen, maar hiervoor een duizelingwekkend bedrag vraagt. Of erger nog hij is een concurrent die er niet aan denkt om u uw plaatsje op het internet te gunnen. Wat is een domeinnaam?
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
Mag ik domeinnamen ook elders aanbieden? Ja, u mag ondertussen ook uw domeinnaam op marktplaatsen of elders aanbieden. Ook voor een ander bedrag dan u met ons afgesproken heeft. Het kan u ook een beter begrip geven van wat een realistische waarde is van uw domeinnaam. Kosten als mijn domeinnaam wordt verkocht? Wij berekenen geen kosten voor het aanmelden. Wij nemen direct contact op als wij een partij hebben die u domeinnaam mogelijk zou willen overnemen. Als u akkoord gaat krijgt u het bedrag wat u er voor vraagt. Domein verkoop vragen? Bel Adrian van Veams 31 050 8515320 ma vr 0900-1800: uur of mail domeinnaam@veams.nl. Domeinnaam te koop aanbieden. Wanneer bent u het beste te bereiken? Domeinnaam die u wilt aanbieden? Voor welke prijs wilt u de domeinnaam verkopen? Nog opmerkingen of vragen? Veams is een naamcreatiebureau. Vraag en aanbod van korte nl domeinnamen is een serviceproduct van ons. Meer over ons.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen.
Domeinnaam verkopen, bekijk onze handige tips!
Een scherpe vraagprijs kan ook een snelle domeinnaam verkoop bevorderen. Je domeinnaam te koop aanbieden. Nu je de waarde van je domeinnaam hebt bepaald kan je de domeinnaam verkopen en in de etalage zetten. Dit kan je doen op diverse websites, zoals het eerder genoemde Sedo, maar ook Nederlandse fora als TBforum of Sitedeals hebben een hoop domeinen te koop staan. Let op: deze partijen kwamen naar boven na Googlen, Argeweb heeft hier geen partnership mee. Zet op deze sites je advertentie met een duidelijke omschrijving van wat je precies te koop hebt staan. Dus welke domeinnaam en wat voor linkwaarde en autoriteit deze nog heeft? Voor welke branche deze is gebruikt, etc.
Domeinverkopen.eu: koop of verkoop uw domeinnaam via de domein marktplaats.
Aanbod domein kopen. Bekijk het aanbod of zoek naar een goede domeinnaam voor uw product of dienst. meld u gratis aan. U domein te koop aanbieden, of u bestaande portfolio synchroniseren vanuit Sedo is mogelijk bij domein verkopen. Verdien 50% van het commissie bedrag bij een succesvolle verkoop van een domeinnaam via uw website.
Mag je een domeinnaam verkopen? Hosting in Nederland.
Hosting in Nederland Help Vragen antwoorden Mag je een domeinnaam verkopen? Mag je een domeinnaam verkopen? 3 augustus, 2014. Ja, als je de houder registrant bent van een domeinnaam, staat het je in de regel vrij om deze te verkopen.

Contacteer ons