Blockchain-boekhouding gemakkelijk gemaakt!

Beveilig uw gegevens op de veiligst mogelijke manier op de Blockchain en bescherm uw transacties tegen fraude en manipulatie!

Integreer slimme contracten in uw bedrijf

Maak uw bedrijf betrouwbaarder en klaar voor morgen met slimme contractintegratie in uw boekhoudsysteem.

Houd uw bedrijf altijd up-to-date

Toegang tot uw boekhoudsoftware op elk moment van de dag vanuit uw browser, IOS of Android-applicatie en werk hand in hand met uw accountants!

Krijg direct betaald met cryptocurrency-betalingen

Factureer uw klanten onderweg en krijg onmiddellijk betaald met cryptocurrency betalingen van uw keuze!

Blockchain-technologie maakt constante controle door alle betrokken partijen mogelijk, waardoor integriteit en vertrouwen in elke relatie op het netwerk worden ingebouwd.

Het wordt “een grootboek dat voortdurend wordt gecontroleerd en geverifieerd … u hoeft de boeken van uw partner niet te vertrouwen; er is integriteit in de verklaringen of de transactielogboeken, omdat het netwerk zelf de verificatie uitvoert …
Er is geen tegenpartijrisico.
Als het grootboek zegt dat dit waar is, dan is het waar.

Auditingkantoren en toezichthouders zoals Deloitte  (zelfs beleggers en particulieren) zouden een publieke sleutel van een bedrijfsboek kunnen krijgen waarmee ze toegang kunnen zien tot realtime transacties die de bedrijf is een onderdeel van.

De transacties die deze deelnemers zouden kunnen zien, kunnen afhankelijk zijn van het oordeel van het bedrijf. Maar het bedrijf dat dit instelt, zou de tijd die het kostte voor het verwerken, analyseren en vastleggen van deze transacties beperken en tegelijkertijd transparanter zijn.
Uiteindelijk zou auditing niet bestaan ​​uit het steekproefsgewijs testen van enkele transacties die door de klant worden aangeboden.
In plaats daarvan zouden auditors samenvattende real-time transactielijsten kunnen bekijken die op een go-forward-basis kunnen worden gecontroleerd. Een echte win-win!